Back-up van Office 365 voor bedrijven

Een betrouwbare back-up van Office 365 is voor bedrijven essentieel in de huidige zich snel ontwikkelende digitale wereld. BackupAssist biedt geavanceerde software aan die gespecialiseerd is in het maken van back-ups van Office 365 waarmee uw cruciale bedrijfsdata altijd veilig is en eenvoudig te herstellen is.

Waarom is een back-up van Office 365 essentieel voor bedrijven?

De gegevens binnen Office 365 zijn vitaal voor het dagelijkse functioneren van uw bedrijf. Met onze back-upsoftware voor bedrijven heeft u te allen tijde toegang tot uw data en kunt u deze herstellen indien nodig. Ook Cloud back-ups voor bedrijven met behulp van BackupAssist Classic is niet alleen een middel voor gegevensopslag, maar een essentiële strategie voor bedrijfscontinuïteit. BackupAssist 365 is een perfect voorbeeld van om uw Office 365-data veilig te backuppen naar uw lokale omgeving om deze daarna weer naar een derde punt, zoals een Cloud-opslag of een eigen andere opslag te sturen via BackupAssist Classic. Deze twee oplossingen samen vormen een ijzersterk team.

 

Neem de stap naar gegarandeerde gegevensveiligheid

Bent u klaar om de betrouwbaarheid en veiligheid van uw bedrijfsgegevens naar het volgende niveau te tillen? Sluit dan een software-abonnement voor bedrijven af waarmee u gemakkelijk een back-up kunt maken van Office 365 data. Dit garandeert dat uw bedrijfskritische informatie beschermd en snel herstelbaar is in het geval van gegevensverlies of -corruptie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bedrijfsdata de bescherming te geven die het verdient. Met ons als exclusieve distribiteur van backipAssist samen met een reseller in back-upsoftware uit ons netwerk bent u verzekerd van een veilige digitale toekomst voor uw bedrijf. 

Neem contact op!

Voor vragen, support of andere zaken kunt u contact op nemen met ons team. Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Uw formulier is met succes verzonden! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!